Felhasználási Feltételek

MINDEN JOG FENNTARTVA

Weboldalunk megnyitásával és használatával a látogatók elfogadják ezt az adatvédelmi szabályzatot.

https://docs.google.com/document/d/1_yxja7q_fBPMEYrmRBHE7caRHz6_thNnnQ7g988E3oo/edit#Az oldalon bemutatott anyag egyetlen része sem továbbítható vagy reprodukálható semmilyen formában (fizikai vagy elektronikus) az alábbiak szerint: fénymásolással, rögzítéssel vagy visszakereséssel vagy információs tárolással történő sokszorosítással, kivéve, ha ehhez előzetes írásbeli hozzájárulást, dátummal és aláírással. a szerző.

NYILATKOZAT ÉS JOGI KÖZLEMÉNYEK

A weboldalon található anyagokból származó információk a szerző álláspontját képviselik a weboldal indulásakor. Az új feltételek alapján a szerző fenntartja a jogot a vélemény, álláspont, valamint az oldalon megjelenő tartalom és egyes beszámolók módosítására, aktualizálására.

Ezenkívül a szerző, valamint képviselői, munkatársai vagy partnerei nem vállalnak felelősséget a jelen anyagban található adatok hibáiért vagy pontatlanságaiért. Ugyanakkor rögzítjük, hogy a szervezet vagy személy sérelme nem szándékos.

Ha jogi vagy jogi kérdésekben konzultációra van szükség, szakemberhez (szakképzett szakember) szükséges fordulni.

A weboldalon található anyagok nem szolgálnak jogi vagy számviteli tanácsadási forrásként. Az Ön országában a tranzakciókra és üzleti gyakorlatokra vonatkozó hatályos törvények ismerete szükséges.

Megjegyezzük, hogy egy személyre (természetes, jogi) vagy vállalkozásra való hivatkozás pusztán a véletlen műve.

A rendelés leadásakor és a szolgáltatási szerződés megkötésekor az ügyfelek automatikusan regisztrálásra kerülnek a felhasználási feltételeket elfogadóként (a fogyasztói jogokról szóló 2014. április 6- i 34/2014 GEO rendelet értelmében ).