A koncepciótól a valóságig

Tudjuk, milyen fontos az ön projektje, de különösen a belefektetett idő. Ezért találkozunk a tökéletes megoldással az alkatrészek, részegységek vagy a teljes projekt vágásához.

Kérjen ajánlatot lézervágot alkatrészekre

Kérjen árajánlatot termékére, és csapatunk szakembere 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

LÉPÉS 1

Töltse fel a fájlt

Kérjük, töltse fel a kívánt rajzot az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapon.

Fontos, hogy közölje velünk, hogy milyen anyagból szeretné elkészíteni a darabot és a darabszámot.

LÉPÉS 2

Erősítse meg a rendelést

Egyik szolgáltatónk felveszi Önnel a kapcsolatot információért és az árajánlat megerősítése érdekében.

A megrendelés leadása és az átfutási idő elfogadása után a gyártás megkezdődik.

LÉPÉS 3

Megkapja a rendelést

Ha a személyes átvételt választottad, várunk!

Futárral történő kézbesítés esetén nyomon tudja követni az awb-t.

Ha azt szeretné, hogy csapatunk megtervezze a kívánt terméket, vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

Rólunk

Az 1994-ben családi vállalkozásként alapított cég – Moș SRL – rövid ideig a marás, majd a gumi területén kísérletezett, végül fő tevékenységi körévé a fémfeldolgozást állította fel, mely maig is folyamatban van. , több mint 25 éves tudást halmozva fel ebben a tevékenységben.

Ezen a területen, az innováció és a technológia iránti szenvedély lehetővé teszi, hogy ügyfeleinknek az egyetlen fémmegmunkáló szállítóval való munkavégzés kényelmét kínáljuk a szolgáltatások teljes skálájához való hozzáférésen keresztül: a tervezéstől a profillézeres vágáson vagy lemezvágáson át az összeszerelésig , hegesztéssel , elektrosztatikus porfestéssel , elektrokémiai galvanizálással, a személyre szabott végtermék kiszállításáig.

Lézeres lapvágás

Szolgáltatások

Hegesztés

Fémlemez lézeres vágás

Maximális vágási méretek: 3000X1500 mm.

Maximális vágási vastagságok az anyagtól függően:

Szénacél – 15 mm

Rozsdamentes acél – 8 mm

Alumínium – 6 mm

Lézeres Csővezetés

A lézeres vágás lehetővé teszi kerek és téglalap alakú profilok vágását és fúrását szénacélból, rozsdamentes acélból, alumíniumból és rézötvözetből.

Kerek csövek

Átmérő: φ10 – φ160 mm között

Maximális hossz: 6 méter

Téglalap alakú csövek

Oldalméretek: 10*10 mm – 120*120m között

Maximális hossz: 6 méter

Maximális vágási vastagságok az anyagtól függően:

Szénacél – 6 mm

Rozsdamentes acél – 4 mm

Alumínium – 3 mm

Szalagfűrész Vágás

Technikai paraméterek:

CNC lemez hajlítás

A hajlítási szolgáltatások az alkalmazások széles skáláját fedik le, az ügyfelek igényeitől függően. A lap megengedett legnagyobb hossza 3000 mm.

Hegesztés és lakatos

Projektjeihez hegesztési és lakatos szolgáltatásokat kínálunk.

Porfestés

A fémtermékek kikészítését és tartósságát porfestékkel való bevonással biztosítjuk. A fémek porfestékkel való bevonása az ideális megoldás a termék tartósságára. A maximális hossz 3000 mm.

Galvanizálás

A cinknek köszönhetően az acél tartóssága meghosszabbítható. Az elektrokémiai horganyzás hatékony korrózióvédelmi módszer az alkalmazások és tevékenységi körök széles körében.

Beszámolók

Tudja meg, mit gondolnak rólunk ügyfeleink

Cristian Popescu

Hosszú ideje dolgozom ezzel a céggel és csapattal, és minden alkalommal elégedett vagyok a termékek minőségével, és elmondhatom, hogy a kínált megoldások mindig technikailag kivalók és praktikusak voltak. Minden alkalommal, amikor meglátogatom őket, észreveszem a   technológiai fejlesztések irányába mutató változásokat. Bátran ajánlom a MOS SRL szolgáltatásait.

Adrian Angheluta

Cégemnek és Moș cégének már van története. Bútordarabok és falapok gyártásával foglalkozom. Sokat keresgéltem, míg megtaláltam, amire szükségem volt. Moș-nál minden gördülékenyen és egyszerűen megy – ajánlom, időben beszerzhetem a projektjeimhez szükséges készletet.  Együttműködésunk előnyei: állandó minőség, korrekt ár és minőség arány, valós idejű kommunikáció a készülő termékek állapotáról a kiszállításig.

Grigore Ciobanu

A Moș-al való együttműködésem kellemes és hasznos volt. Kijelenthetem, hogy a tervező és kivitelező csapat egy profi csapat, akik a legpraktikusabb megoldásokat adták a projektemhez. Kellemesen meglepett a termékek és szolgáltatások minősége. Biztosan igénybe veszem még a számlázási és tervezési szolgáltatásokat!

Codrean Natalia

Mivel szeretjük a szépség művészetét, úgy döntöttünk, hogy Önhöz fordulunk kertünk szépítésével, leírtuk, milyen léptékben akartuk, és pontosan azt sikerült elérnie, amit szerettünk volna, még az elvárásainknál magasabb színvonalon is.

Szívből köszönjük a kertünk számára készített feljárót! Nagyon elégedettek vagyunk az elkészült lépcsők és kapaszkodók minőségével és szép kivitelével! 🥰

❤️🥰 Mivel az eredmények várakozáson felüliek voltak, a korlátért is hozzátok fordultam, ami szintén nagyon jo lett!!!

Minden nagy precizitással történt! ❤️

Köszönöm!

Bátran ajánlom!

Kapcsolatba lépni

További információért vagy ajánlatkérésért keressen minket telefonon vagy e-mailben, vagy töltse ki az alábbi űrlapot.

Str. Morii 175, Săcășeni, Cod Poștal 447275

ÜZENETET KÜLDENI

    Lézeres lapvágás