Termeni & Condiții

TOATE DREPTURILE SUNT REZERVATE 

Accesând și utilizând site-ul nostru, vizitatorii sunt de acord cu prezenta politică de confidențialitate. 

Nicio secțiune a materialului prezentat pe site nu poate fi transmis sau reprodus, în nicio formă (fizic sau electronic), astfel: prin fotocopiere, înregistrare sau reproducere prin mijloace de recuperare sau stocare informațională, dacă nu s-a obținut în prealabil acordul scris, datat și semnat al autorului. 

EXONERARE ȘI NOTIFICĂRI LEGALE

Informațiile din materialele prezente pe site reprezintă punctul de vedere avut de autor la data lansării website-ului. În baza unor noi condiții, autorul își rezervă dreptul de a modifica și actualiza opinia, punctul de vedere, precum și conținutul și unele relatări prezentate pe site. 

În plus, autorul, dar și reprezentanțale sale, colaboratorii ori partenerii săi nu își asumă responsabilitatea pentru erori sau inacuratețea datelor din materialul de față. Totodată, precizăm că nicio lezare a unei organizații ori a unei persoane nu este intenționată.

Dacă este nevoie de consultarea cu privire la probleme legale sau juridice, se impune contactarea unei persoane profesioniste (profesionist calificat).

Materialul prezent pe site nu este destiant utilizării drept resursă de consiliere juridică sau consiliere contabilă. Este nevoie de cunoașterea legislației în vigoare cu privire la tranzacțiile și practicile de afaceri din țara dumneavoastră. 

Menționăm că orice referire la o persoană (fizică, juridică) sau afacere este pur întâmplătoare. 

La plasarea oricărei comenzi și încheierea oricărui contract de prestare servicii, clienții sunt înregistrați automat ca fiind de acord cu termenii și condițiile de utilizare (în conformitate cu Ordonanța OUG nr.34/2014 din 4.06.2014, privind drepturile consumatorilor).